Корпоративни подаръци

Шоколадова реклама
Prodir
Бележници
Луксозни подаръци
Какво още
Шоколадова реклама

Шоколадова реклама

През 2003 година...

Създадохме и оттогава постоянно развиваме шоколадовата реклама.
Ние първи и единствени в България разработихме собствена линия за рекламен шоколад и брандирани бонбони, бисквити, чай, ментови и фруктови бонбони. Вече 16 години продължаваме да развиваме шоколадовите изкушения и да предлагаме все по-елегантни и практични решения в услуга на Клиента и неговия бранд.

Prodir

Prodir

От 2005 година...

Сме най-добрият партньор в България на най-награждаваната в света швейцарска марка за рекламни химикалки Prodir. Моделите им се отличават с уникален и непреходен дизайн, неповторимо усещане при допир и изключително качество.

Бележници

Бележници

От 2009 и 2018 година....

От 2009 г. сме изключителен представител за България на немският лидер Brunnen: най-големият производител на тефтери в Германия. Интензивно развиваме нашите преледложения в крак със световните тенденции в тази област и сме подбрали широка гама бележници, календари и календар-бележници, която актуализираме непрестанно.
През 2018 г станахме и ексклузивен представител на thINKme – нестандартни бележници с високо качество и запомнящ се стил.

Луксозни подаръци

Луксозни подаръци

От 2016 година...

предлагаме луксозни подаръци с марките Ungaro, Cerruti 1881, Jean-Louis Scherrer, Cacharel, Ice Watch, Brand*It, Zadig & Voltaire.
От 2020г започнахме да предлагаме Hugo Boss – марка, която няма нужда от представяне и се е доказала във времето със стила и качеството си.

Какво още...

... предлагаме в областта на корпоративните подаръци вижте сами:

Директен внос

Директен внос

на корпоративни подаръци от утвърдени европейски компании – лидери в своята област. Дългогодишен опит при подбора на сувенири и разнообразие от каталози, продуктови и ценови категории, в синхрон със съвременните тенденции.

Брандиране

Брандиране

на корпоративни подаръци чрез използването на класически и иновативни технологии в зависимост от конкретния продукт и търсения ефект. Предлагаме различни начини за брандиране, което дава завършеност и нова, различна визия на всеки подарък.

Производство

Производство

на корпоративни подаръци, съобразени с бранда, целите и изискванията на всеки клиент. Разработване на индивидуални решения за всяка кампания за постигане на желания ефект.